Advocaten in Stabroek gespecialiseerd in handelsrecht en huurrecht

 

Advocaten handelsrecht, huurrecht en kooprecht in Stabroek, Antwerpen

De advocaten bij Advo.Noord in Hoevenen (Stabroek, Antwerpen) zijn gespecialiseerd in verschillende rechtsdomeinen, zoals handelsrecht en huurrecht.

 

Handelsbetwistingen

Hoe kunt u alsnog een levering bekomen als een leverancier zijn leveringsplicht niet na komt? Moet u de factuur al betalen en wat gebeurt er met de wissel die u hiervoor heeft uitgeschreven? Hoe moet u de rest van uw distributienet bevoorraden? Of wordt er reclame gevoerd die niet in overeenstemming is met de wet op handelspraktijken? Kunt u dit aanpakken? Werden de algemene voorwaarden in overeenstemming met de wet opgesteld? Weigert de Raad van Bestuur beslissingen te nemen? Is er een instrument ter beschikking van de Algemen Vergadering? Kan het vennootschap in vereffening worden gesteld? Kunnen aandelen overgedragen worden? Hoe wordt de opvolging van uw onderneming verzorgd? Ook bij zaken op het gebied van handelsrecht staan we u bij.

 

 

Betwistingen inzake koop en huur 

Koopt u een auto of huis, huurt u een handelspand of woning? Zijn al uw eisen vermeld in het contract? Is het bereikte resultaat niet wat u hoopte? We helpen u graag verder op het gebied van huurrecht.

 

Heeft u een advocaat nodig om u bij te staan op het gebied van huurrecht, kooprecht of handelsrecht? Neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een consultatie. We helpen u graag verder!